Menu
– Zeeuwse platte oesters bergamot, dashi, koolrabi, komkommer, paling, appel
– Licht gepocheerde oester, spinazie, sesam, kroepoek, oosterse vinaigrette
– Holstein gerijpt, aardappelpuree, vanille, olie van groene kruiden, rode biet
-Gamba, chorizo-olie, ratatouille, artisjok, krokante kikkererwt, bisque, chermoula
– Sint-Jakobsvrucht, witloof, salie, aardpeer, truffel
– Wagyu, bearnaise, pont-neuf, krokante salade
– Peer, pecanoot, chocoladeganache, karamel
– 7 gangen 65€ p.p.
Aangepaste wijnen en waters 24€ p.p.
———————————————————————————————–
14 februari 2017 19h00 Reserveren tot 12 februari 011 68 51 90 info@thecooking.be @ the Cooking Lounge
Nieuwe Steenweg 229A, 3870 Heers
Reserveren kan tot 12 februari 2017 via:
- info@thecooking.be
- 011 68 51 90
- Op ons adres in Heers: di, woe en do van 12uur tot 18 uur