Candlelight Diner14 februari 2017

Menu

–  Zeeuwse platte oesters bergamot, dashi, koolrabi, komkommer, paling, appel

– Licht gepocheerde oester, spinazie, sesam, kroepoek, oosterse vinaigrette

– Holstein gerijpt, aardappelpuree, vanille, olie van groene kruiden, rode biet

-Gamba, chorizo-olie, ratatouille, artisjok, krokante kikkererwt, bisque, chermoula
– Sint-Jakobsvrucht, witloof, salie, aardpeer, truffel
– Wagyu, bearnaise, pont-neuf, krokante salade
– Peer, pecanoot, chocoladeganache, karamel

– 7 gangen 65€ p.p.

Aangepaste wijnen en waters 24€ p.p.

———————————————————————————————–

14 februari 2017 19h00 Reserveren tot 12 februari 011 68 51 90 info@thecooking.be @ the Cooking Lounge

Nieuwe Steenweg 229A, 3870 Heers

Reserveren kan tot 12 februari 2017 via:

  • info@thecooking.be
  • 011 68 51 90
  • Op ons adres in Heers: di, woe en do van 12uur tot 18 uur