Dimanche d’étézondag 16 juli 2017

Locatie: Lounge en poorthuis the Cooking

Start 10h00

Ontvangst met champagne
Ontbijt
Diverse broodsoorten
Viennoiserie
Diverse bijgerechten
Koffie & thee
Vruchtensap

Grill
Vis:
Mosselen, venkel, saffraan
Babykreeft, boter-salie, sjalot, pancetta

Vlees:
Holsteinrund 6-rib
Piepkuiken van’t spit, honey-teriyaki
Italiaanse worst, venkelzaad, spek, peterselie

Entremets:

Nicola, fijne kruiden, zure room, fontinakaas
Groene asperge, salsa van spek, gekonfijte tomaat, manchego
Salade van seizoenstomaten, tuinbonen, tarwe, geroosterde ui
Sucrine, feta, sjalot, olijf, ansjovis
Huisbereide lintpasta, compote van tomaat, aglio e olio
Fideua, gegrilde tomaat, aubergine, courgette
Pommes pont neuf
Remouladesaus
Chutney van tomaat en paprika
Sauce Choron

Dessert d’ete

Einde 15h00
46€ per persoon
* exclusief andere dranken

————————————-———————————————————-

16 en 30 juli 2017
Reserveren tot 12 juli en 27 juli 011 68 51 90 info@thecooking.be @ the Cooking Lounge

Nieuwe Steenweg 229A, 3870 Heers

Reserveren kan tot 12 februari 2017 via:

  • info@thecooking.be
  • 011 68 51 90
  • Op ons adres in Heers: di, woe en do van 12uur tot 18 uur