Paasmenu26, 27 en 28 maart

[x_text class=”center-text “]
Buffet/menu om af te halen: 26, 27 en 28 maart


[/x_text]
[x_text]

Paasbuffet: (vanaf 4 pers.)

  • Basmati, groene asperges, venkel, wortel, dashi, pecorino
  • Lenterol met Noordzeekrab, koraalmayo, soya
  • Asperges à la plancha, gepocheerd ei, beenham
  • Zalmhaasje, dashi-iri ponzu, sesam, wakamé
  • Kiproulade, Parmaham, spinazie, ricotta
  • Wrap, varkensreepjes, coco’s, curry, kool
  • Rigatone, kalfsvlees, gekonfijte tomaat, kervel
  • Romeinse salade, krieltjes, caesar, zeetong, croutons
  • Bruschetta, gegrilde steak, remoulade, groene appel
  • Kefta’s van kippengehakt, wortel-couscous salade, honing
  • Torrito’s, taggische olijven, sjalot, feta, dressing
  • Diverse sauzen
  • Broodassortiment

         29.5€/pers.

[/x_text]
[x_text]

Paasmenu: (vanaf 4 pers.)

Keuze uit 3 gerechten
  • Zeewolf, groene bloemkool, grijze garnaal, karnemelk
  • Coquilles, lardo, raapjes, pompoen, xeres
  • Kabeljauwhaasje, asperges, sanshopeper, polderaardappel
  • Risotto, groene asperges, inktvis, artisjok, opgelegde citroen
  • Kalfslende, aubergine, polenta, wortel, sjalot
  • Lams, rozemarijn, pistache, ui, paprika, prinsessenboon
  • Bressekip, truffel, paddestoelen, ricotta, verse pasta
Optie Dessert: Chocolade, ganache, biscuit, gember, speculoos, peer + 7.5€/pers. Plankje van de kaasmeester + 9€/pers.

39.5€/pers

[/x_text]
[x_text] Bestellen kan tot 23 maart 2016 via:
  • info@thecooking.be
  • 011 68 51 90
  • Op ons adres in Heers: di, woe en do van 12uur tot 18 uur
[/x_text]