[x_text class=”center-text “]
[/x_text]
Buffet/menu om af te halen: 26, 27 en 28 maart
[/x_text]
[x_text]
Paasbuffet: (vanaf 4 pers.)
- Basmati, groene asperges, venkel, wortel, dashi, pecorino
- Lenterol met Noordzeekrab, koraalmayo, soya
- Asperges à la plancha, gepocheerd ei, beenham
- Zalmhaasje, dashi-iri ponzu, sesam, wakamé
- Kiproulade, Parmaham, spinazie, ricotta
- Wrap, varkensreepjes, coco’s, curry, kool
- Rigatone, kalfsvlees, gekonfijte tomaat, kervel
- Romeinse salade, krieltjes, caesar, zeetong, croutons
- Bruschetta, gegrilde steak, remoulade, groene appel
- Kefta’s van kippengehakt, wortel-couscous salade, honing
- Torrito’s, taggische olijven, sjalot, feta, dressing
- Diverse sauzen
- Broodassortiment
29.5€/pers.
[/x_text][x_text]
Paasmenu: (vanaf 4 pers.)
Keuze uit 3 gerechten- Zeewolf, groene bloemkool, grijze garnaal, karnemelk
- Coquilles, lardo, raapjes, pompoen, xeres
- Kabeljauwhaasje, asperges, sanshopeper, polderaardappel
- Risotto, groene asperges, inktvis, artisjok, opgelegde citroen
- Kalfslende, aubergine, polenta, wortel, sjalot
- Lams, rozemarijn, pistache, ui, paprika, prinsessenboon
- Bressekip, truffel, paddestoelen, ricotta, verse pasta
39.5€/pers
[/x_text][x_text]
Bestellen kan tot 23 maart 2016 via:
- info@thecooking.be
- 011 68 51 90
- Op ons adres in Heers: di, woe en do van 12uur tot 18 uur