Club sandwich

Ingrediënten:
  • 4 sneetjes wit toastbrood
  • 1/2 avocado
  • 1 el bieslook, fijngesnipperd
  • 2 el mayonaise
  • mespuntje chilipoeder
  • zout, versgemalen peper
  • 6 plakjes kippenwit
  • 1 hardgekookt ei, in plakjes
  • 1 rode geroosterde paprika, in repen
  • 50 gram gemengde sla
  • 1 el dressing naar keuze
Bereiding: Rooster de sneetjes brood. Plet het vruchtvlees van de avocado in een diep bord fijn. Meng de bieslook, mayonaise en chilipoeder erdoor en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk 3 sneetjes brood met de avocadopasta en beleg ze met een dubbel plakje kippenwit, plakjes ei en repen paprika. Leg de sneetjes op elkaar en dek ze af met het laatste sneetje. Snijd de clubsandwich diagonaal in vieren en zet elk stapeltje vast met een satéprikker. Verdeel de sla over de twee borden en besprenkel de dressing erover. Leg op elk bord twee kwartjes clubsandwich.

Delen via social media