the cooking

Het welslagen van je evenement door het verzorgen van een smakelijke catering is onze core business. Om deze doelstelling te bereiken maken wij graag persoonlijk tijd voor je vrij om al je verwachtingen en wensen te ontdekken en je te begeleiden in de keuze van je evenement. Hiervoor ontvangen wij je graag in onze hoofdzetel te Heers of op afspraak in ons afhaalpunt te Sint-Truiden.

wie zijn wij

peter

Peter Coel

Peter ontdekte zijn culinaire passie reeds op jonge leeftijd en volleerde deze in Sint Martinus en Ter Duinen. Op 22 jarige leeftijd stampte hij zijn eigen cateringzaak uit de grond en sinds 16 jaar leidt hij zijn keukenteam naar de culinaire top.
Het leveren van de beste kwaliteit is dan ook een standaard vereiste in Peter’s keuken. Hiervoor gebruikt hij enkel dagverse producten, die hij met veel liefde verwerkt tot de heerlijkste gerechten.

inger

Inger Missotten

Inger studeerde Marketing aan de hogeschool te Leuven en maakte van haar studies haar ambitie. Zij zal je begeleiden tijdens de voorbereiding en organisatie van jouw evenement.
Bij haar kan je ook steeds terecht voor uw culinaire vragen. Graag maakt zij een afspraak met jou voor het samenstellen van je feest op maat!

VRAGEN? BESTELLING PLAATSEN?
Kom eens op de koffie en bespreek je plannen met Inger.

Een afspraak is steeds mogelijk op donderdag en vrijdag..

011 68 51 90

OF
Contacteer ons

we staan voor je klaar

Als jong en dynamisch team geven wij namelijk graag een frisse en creatieve toets aan je feest! We maken met plezier tijd voor je vrij om onze heerlijkste gerechten af te stemmen op jouw event. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je gewoonweg genieten van een piekfijn feest, afgewerkt tot in de kleinste details. Klaar voor talloze complimentjes?
Bespreek je plannen

onze activiteiten

Hangar C

In Hangar C organiseren we op regelmatige tijdstippen originele en verrassende festiviteiten of events. Je bent steeds van harte welkom! Houd onze kalender in de gaten en stip alvast volgende data aan in je agenda!